Міжнародний день захисту дітей

Сьогодні у Будинку учнівської творчості м.Трускавець відбулося чудове свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей.
О 10год. розпочалися змагання з шахів і шашок серед вихованців «Шахових» та «Шашкових» гуртків (керівники Володимир Винницький та Василь Петранівський).
Починаючи з 11год. в актовій залі про свої здобутки звітували гуртки туристсько-краєзнавчого напряму, а саме: «Юні екскурсоводи» (керівник Ольга Діденко Попова), «Пішохідний туризм», «Спортивне орієнтування» (керівник Oleksander Bliacharsky), «Благословенні сліди мого краю» (керівник Ганна Гундер). Присутні почули захоплюючі розповіді про історію нашого краю, про наших славних героїв минулого і сьогодення, про цікаві подорожі, екскурсії, про пригоди, які відбувалися під час туристичних походів, змагань, про неймовірно красиву природу нашого краю… Передивляючись фото, відеоматеріали, які презентували вищезгадані гуртки, ми мали змогу зайвий раз переконатися, яка ж наша країна прекрасна!
Паралельно, починаючи з 11год., проходили змагання зі стрільби «Стрілецького» гуртка (керівник Орест Лимич) серед вихованців гуртка.
О 13год на подвір’ї БУТ розпочалися урочистості та спортивно-розважальна програма. На свято завітали шановні гості: міський голова Андрій Кульчинський та головний спеціаліст з виховної роботи з позашкільної освіти Олександра Дирко, які привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей, побажали бути здоровими, веселими, щасливими, а також вручили подяки міського голови вихованцям БУТ – переможцям у Відкритих обласних змаганнях серед учнівської молоді. Зі словами привітання до дітей звернулася заступник директора з навчально-виховної роботи Liubov Hryvniak та вручила грамоти Будинку учнівської творчості вихованцям – переможцям змагань.
В святковій програмі взяли участь: Христина Алєксєєва – вихованка гуртка «Вокально-естрадний» (керівник Оксана Петришин) та Дар’я Гацько – «Школа вокалу «Хвиля» (керівник Роксолана Мартинюк). Надзвичайно веселі та позитивні клоуни Данцьо і Стефцьо – учасники циркової студії «Каскад» (керівник Микола Добровольський) – викликали усмішки на обличчях усіх присутніх. Флешмоб провела під супровід запальної музики Іванна Попадинець (керівник хореографічного колективу «Барви»).
Після урочистостей свою майстерність показали учасники гуртка «Велоекстремали» (керівник Олег Осійчук). Це було вражаюче! А далі розпочалися змагання з тенісу, дартсу, спортивні естафети. Діти із задоволенням брали участь у спортивних розвагах.
Свято видалося веселим, динамічним та гучним. Обличчя дітей сяяли усмішками. На подвір’ї БУТ сьогодні було особливо весело і гамірно!
Захід підготували та провели завідувач організаційно-масового відділу Галина Бучкович та культорганізатор Михайло Стародуб.
Поширити: