«До нового Різдва!»

Ось і минають Різдвяні свята: такі родинні, славні і величні, прикрашені дідухом та ялинкою, хрумким снігом, святковим настроєм, щедрим столом, різдвяною таємничістю та неодмінно – українською колядою, яку творять та передають з уст в уста як маленькі, так і дорослі колядники.
9 лютого у Будинку учнівської творчості м.Трускавець відбулося свято прощання з колядою «До нового Різдва!»
Яскраву насичену програму глядачам представили: вихованці гуртка «Школа раннього розвитку» – керівник Алла Магур; молодша група гуртка «Школа вокалу «Хвиля», а також Соломія Савчак, дует Софії та Соломії Ямелинець – керівник Роксолана Мартинюк; учасники гуртка «Вокально-естрадний» Мілена Гарбіч, Софія Салань, Віктор Мінчак – керівник Оксана Петришин. Святкового, урочистого настрою надали ведучі: Ірина Летнянка, Анатолій Пономаренко, Адріана та Валентина Янів, Вероніка Морозова – керівник завідувач організаційно-масового відділу Галина Бучкович.
Різдвяні вітання, дзвінка коляда, дитяча радість були пошановані бурхливими оплесками вдячних глядачів.
На свято завітали шановні гості: секретар Трускавецької міської ради Наталія Анатоліївна Пономаренко та головний спеціаліст з виховної роботи з позашкільної освіти Олександра Романівна Дирко, які виступили зі словами привітань і найщиріших побажань віри, і надії у добрий завтрашній день для кожного з присутніх.
На правах господаря з вітальним словом виступив директор Будинку учнівської творчості Олег Іванович Бачинський.
На завершення всі учасники святкової програми разом із глядачами заколядували під акомпанемент керівника «Шахово-шашкового» гуртка Володимира Винницького, який майстерно володіє грою на акордеоні.
В залі панувала неймовірно тепла, затишна, родинна атмосфера. Родинного затишку, різдвяного духу додав дідух на вишитому рушнику, які виготовила заступник директора з навчально-виховної роботи Любов Гривняк.
Навіть після завершення святкового дійства ніхто не хотів розходитися.
Тож, нехай наша колядка летить по всьому світу, щоб знову через рік вернутися до нас!
Взяв активну участь в організації, підготовці свята і професійно озвучив святкове дійство культорганізатор Михайло Стародуб.
Поширити: