Triangle Génération Humanitaire у Будинку учнівської творчості

Triangle Génération Humanitaire — французька неурядова організація, заснована в різних країнах. На даний час організація підтримує українців інформаційно. Реалізовує проєкти для основних потреб населення, яке постраждало внаслідок ескалації військового конфлікту та підтримки центрів для тимчасового перебування ВПО.
Командою психологів французької гуманітарної організації Triangle Generation Humanitaire, у процесі надання психосоціальної підтримки, використовується також методика арттерапії, – це вид психологічної корекції, заснований на мистецтві й творчості, метою якого є аналіз та позитивний вплив на психоемоційний стан людини. Арттерапія допомагає розвитку образного мислення дітей, їх інтелектуальної та емоційної сфер.
У ході проведення сесій дітки малюють, ліплять, діляться почуттями, емоціями, а професійний психолог допомагає їм покращити свій психоемоційний стан, розширити кругозір, розкрити свій творчий потенціал та отримати чудові емоції.
2 лютого команда Triangle Génération Humanitaire провела заняття у Будинку учнівської творчості м.Трускавець з дітьми та батьками.
Тема сьогоднішнього заняття: “Емоції”. Спочатку психолог Вадим познайомився в ігровій формі із дітками. Потім розповів казку про Монстрика, який втратив емоції і діти всі разом повертали емоційність нашому вже милому і доброму Монстрику. Далі дітки малювали фарбами своїм улюбленим кольором (перед тим обговорили, який колір прив’язаний до певної емоції). Під час заняття були цікаві руханки та гра “Світлофор”.
Асистентом психолога Вадима на сьогоднішньому занятті була Алла Магур – керівник гуртка «Школа раннього розвитку».
З батьками були проведені групові та індивідуальні заняття.
Поширити: